Dette tilbehør skal du købe til din gnaver

Har du en gnaver, eller er du ved at anskaffe dig en gnaver, er der noget tilbehør, du kan overveje at købe til det. Der er en masse at vælge mellem, så du kan bare kigge løs på de mange muligheder. Læs mere på følgende link, hvis du vil til en online butik, der sælger en masse spændende tilbehør, der er helt oplagt at overveje til din gnaver.

Ting til at aktivere din gnaver

Det er altid godt, at din gnaver har nogle ting, den kan bruge til aktivering. Ellers kan den komme til at kede sig. Og eftersom din gnaver i mange timer af døgnet sidder i sit bur, skal du sørge for, at den har noget at lave. Og det er præcist, hvad du kan med legetøj. Her findes meget forskelligt, og noget er af plastik hvor andet er af træ. Det er altid en god idé at vælge legetøj, der er fremstillet af de mest naturlige materialer. Din gnaver stammer fra naturen, og derfor er det godt at give den noget, der også vil falde den naturligt.

Skål eller beholder til mad og vand

Ja, og du skal selvfølgelig have et bur, og til dette skal du købe skåle eller beholdere til mad og vand. Dette behøver ikke at være noget super smart, så længe din gnaver har let adgang til begge dele. Helt instinktivt vil din gnaver, efter første gang, den har fundet ud af, hvor det er placeret, vide, at det altså er her, at den kan få mad og vand.

Du kan også lave hjemmelavet tilbehør til god aktivering af din gnaver

Det er faktisk også muligt at lave hjemmelavet tilbehør og legetøj til din gnaver. Gnavere er nemlig nysgerrig væsner, og du bør også have en hule eller lignende til dem i buret, som de kan kravle ind i for at gemme sig, og når de skal sove. Men her kan du altså også gemme alle dine toiletruller og køkkenruller. Dem kan du sætte sammen til lange baner af rør. Dette kan din gnaver få en stor fest med, når de skal undersøge de mange rør og mulighederne i dem. Dette gør de også ude i naturen, så du vil også prikke til deres natur på en super god måde, ved at lave disse forhindringer og aktiviteter. Det kan endda være, at de finder et sted, hvor de får lyst til at lave en hule.
Comments are Closed