Det rigtige lingeri kan gør ham til en tiger i sengen

Kunne du godt tænke dig at han var lidt mere vild og opfindsom i sengen ?

Hvis du har en mand der er lidt kedelig i sengen, eller måske du bare gerne vil have det skal være lidt mere lidenskabeligt ? Så kan det være du skal gribe til nogle lidt frække våben. 

Mænd er utrolig visuelle dyr, og det betyder at de skal stimuleres den vej. For kvinder forgår det meste i hovedet, så det er ikke altid helt så vigtigt hvad han har på eller hvordan han ser ud. Det er dog noget af det der er vigtigt for mænd. De bliver f.eks. tændt af at du klæder dig frækt. Så vil du gerne have ham trukket lidt mere ud af garagen, hvor han står og sparker dæk for meget med gutterne. Så er det med at holde en gulerod for næsen på ham.

Det er muligt du ikke er så vild med at klæde dig noget frækt lingeri, men det må du lige som bare komme dig over. Det er nemlig noget af det der virker bedst. Han elsker dig sikkert, men altid bare at se dig nøgen er lidt som at spise sin bøf uden krydderi. Bøffen er naturligvis det vigtigste, men den smager altså bedre når den er krydret. 

Lingeri efter hans smag!

Det er naturligvis meget forskellig hvad mænd tænder på. Nogler er vild med frækt lingeri lavet af blonder og nylon. Andre er til fræk fetish beklædning af lak, læder latex. Det kan være alt ind imellem og nogle er vilde med sort, mens andre syntes rødt er frækt. Det er utrolig svært at sige hvad lige din mand er til. Derfor må du prøve dig lidt frem. Måske endda spørge ham hvis i ser noget på film eller i et blad. Mænd er ikke altid snu at de fatter mistanke, så du kan nemt fritte ham for info. Når du så finder ud af hvad han er vild med, så hop i det. Det er muligt du måske ikke syntes du er den kønneste i det, men vent til du ser hans reaktion. Der er nok ingen tvivl om at du derefter vil syntes noget mere om at hoppe i den slags. 
Comments are Closed