Kosttilskud som du skal kende til

Kosttilskud, som du skal kende til

Når man er fokuseret på sin træning, så kan det være lækkert at supplere sin kost op med kosttilskud. Det er en nem måde at holde styr på sine makroer, men også en måde hvorpå man kan sikre, at man får de rette mineraler og vitaminer på en dag. I dette indlæg kommer vi ind på nogle kosttilskud, som du skal kende til, hvis du tager din træning seriøst.

Proteinshakes

Vi er næsten sikre på, at du kender til proteinshakes. De bliver solgt i alle træningscentre, og er en hurtig måde at få et boost af protein før eller efter en træning. Det gode ved proteinshakes er, at der typisk ikke er mere end et par hundrede kalorier i, og samtidig så bliver de lavet i alverdens smage, så man altid er sikker på, at de smager godt.

Hvis man ikke vil købe en proteinshake i centeret, så bliver de solgt i de fleste dagligvarebutikker landet over, og man kan også lave dem selv. Måden du kan lave dem selv på, er ved at købe proteinpulver, som du efterfølgende kan blande op med mælk eller vand, alt afhængigt af hvad du foretrække.

BCAA

Hvis du vil sikre, at du får alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for, så er det en god idé at drikke BCAA hver dag. BCAA er en kæmpe blanding af en masse gode ting, som din krop har godt af at få. En af de gode ting ved BCAA er, at det smager fantastisk, ja faktisk kan man få det i alverdens forskellige smage. Der er både de meget syntetiske, men også dem der stort set bare smager af saftevand.

Kreatin

Kreatin er et kosttilskud, som mange bruger, hvis de vil opbygge muskelmasse. Det er et stof, som ens krop danner af sig selv, men som man kan få yderligere af igennem kosttilskud. Det er dog vigtigt, at man holder pause mellem sine kreatin cyklusser, da man ellers kan gå ind og modarbejde kroppens egenproduktion af stoffet. Dette er der ingen der ønsker, da man så kan døje med det mange år ud i fremtiden.
Comments are Closed