Hold en sensommerfest I aldrig glemmer!

sæbeboblemaskine

Når sommeren er ved at være slut, og efteråret langsomt gør sit indtog, har man brug for noget, som kan give én lidt at se frem til. Langsomt bliver dagene kortere og mørkere, som vi går en ny årstid i møde.

Måske har du lyst til at holde en sensommerfest? En fest, hvor du samler familie og venner og alle de mennesker, du holder kær? Så kan I sammen sige farvel til sommeren og gå ind i efteråret med en glad og positiv energi.

Skab en sensommerfest I aldrig kommer til at glemme! Dette kan du gøre på mange forskellige måder. Læs med her og få idéer til, hvordan du holder den bedste sensommerfest.

Det grundlæggende på plads først

Først skal du finde ud af de helt grundlæggende ting. Hvem vil du gerne invitere til festen? Skal det være kun familie, kun venner, eller måske begge dele?

Derudover må du også tage stilling til, hvor og hvornår festen skal holdes. Det ideelle ville jo være en havefest, hvor I kunne nyde det sidste af sommerens dejlige vejr. Hvis du bor i lejlighed eller har en meget lille have, kan det være, du skal overveje at leje et sted at holde festen.

Sørg for at få sendt invitationer ud i god tid, så så mange som muligt kan komme.

Tag også stilling til, hvilket mad og drikke, der skal serveres til festen, og om der skal være nogle aktiviteter i løbet af dagen/eftermiddagen/aftenen.

Gør lidt ekstra ud af det

En sikker måde at få en fest til at blive rigtig god, er ved lige at gøre lidt ekstra ud af det hele. På denne måde kan dine gæster mærke, at du har gjort dig umage, og det skaber en større festlighed.

En idé kunne være livemusik til festen. Dette er en sikker vinder, som helt sikkert vil skabe live og glade dage.

Du kan også overveje at lave nogle forskellige aktiviteter med dine gæster. Noget som vil få dem til at grine, og som måske vil ryste dem, som ikke kender hinanden på forhånd, lidt sammen.

En anden mulighed er at leje en sæbeboblemaskine. Børn elsker sæbebobler, og så er de også bare det perfekte symbol på det flygtige og skønne, som sommeren somme tider kan være.

Skal du holde tale?

Du bør også overveje, om du gerne vil holde en tale. Du kan snakke om lige præcis det, som du har lyst til. Et oplagt udgangspunkt ville jo være den sommer, som netop er ved at slutte. Tal om, hvilken sommer det har været, og hvilke oplevelser, I har haft sammen.
Taler er generelt enormt festlige. Dog kan de også hurtigt blive en anelse kedsommelige. Sørg for at holde en tale, som er sjov, og som fanger dine lyttere. Dernæst må talen heller ikke være for lang. For det meste er det her, den går galt, når folk får skrevet kedelige taler. At de simpelthen er for lange, så folk mister koncentrationen efter noget tid.
Comments are Closed