Hvilken type firmatøj skal du vælge?

Boost jeres virksomhed ved brug af vores reklameartikler. Ved brug af reklameartikler er der mange muligheder for at markedsføre sin virksomhed på en fed måde. De kan benyttes til både messer, konferencer, møder m.m. hvor I selv kan have logo tøj på eller dele ud af det med eksempelvis slik, kuglepenne, goodie bags m.m., til potentielle kunder. Tøj med logo og andre artikler med logo er også oplagte at bruge som kunde- og medarbejdergaver.

Boost jeres virksomhed døgnet rundt

Ved at benytte reklameartikler alle steder herunder til blandt andet messer, kundebesøg samt på kontoret er der mulighed for at promovere sin virksomhed alle steder. Ved brug af profilbeklædning herunder alt fra sokker til skjorter til veste m.m. fremmer du din virksomhed, og fanger potentielle kunders opmærksomhed. Profilbeklædning kan benyttes alle steder døgnet rundt. Når I er på messer eller til andre større events, vil jeres logo tøj ses blandt alt kaosset og fange opmærksomheden hos forbrugerne. Derudover kan det også bruges til jeres kundebesøg eller andre arrangementer, da det aldrig skader og tværtimod kun skaber stigende interesse hos potentielle kunder. Tøj med logo samt andre produkter med logo er iøjnefaldende, og potentielle kunder vil huske jer og eventuel kontakte jer efterfølgende. På den måde får forbrugeren kendskab til jeres virksomhed og stigende interesse for et potentielt køb. Tøj med logo skaber altså større kendskab til virksomheden samt booster jeres virksomheds markedsføring idet det fanger opmærksomheden når I går på gaden, til messer, events m.m. Det vil udelukkende gavne virksomheden at medarbejderne bar profil tøj, da det fanger opmærksomheden hos forbrugerne ude i offentligheden. Ydermere skal I gøre brug af slik, kuglepenne, goodie bags eller andre lækre reklameartikler, da kunderne elsker en sød sag og ofte tiltrækker dem for eksempel til sin stand ude på messen.

Design selv og skab et personligt præg

Tøj med logo kan hurtigt gå hen og blive kedeligt og blende ind i de andre virksomheders logo tøj. Derfor er det vigtigt at man som virksomhed selv er kreativ og tænker ud af boksen.  Hos TopSupplies kan vi sammen med jer og fabrikken designe helt unikke produkter med vores Your Design koncept. I kan helt selv vælge alt fra antal paneler, jeres egen pantone farve, håndtag m.m. på jeres paraplyer eller materiale samt fuld tryk m.m. på jeres halsedisser. I skal finde jeres kreative side frem og overgå de andre virksomheder, så det netop er jeres reklameartikler der bliver bemærket i den store menneskemængde til messer, på gaden, events m.m. Vi har et hav af fede muligheder med en masse forskellige reklameartikler, som I kan gøre brug af. I vælger selv artiklen samt farve, materiale, størrelse, placering af logo, m.m. Ved brug af TopSupplies’ reklameartikler kan I skabe et personligt præg og få markedsført jeres virksomhed samt få jeres budskab ud til jeres kunder, nye kunder og samarbejdspartnere. Ydermere udvider I jeres kunde- og omgangskreds for dem som ikke kender jer, og får dermed skabt et større kendskab til jeres virksomhed.
Comments are Closed