DIY projekt til hobby snedkeren

Har du et spisebord, der kunne trænge til et nyt understel? Måske er det, du har, begyndt at se lidt forældet ud, eller måske er det bare ikke helt din stil. I stedet for at købe et helt nyt bord, hvorfor så ikke prøve at lave dit eget understel? Det er faktisk meget nemmere, end du måske tror! I dette blogindlæg vil vi lære dig, hvordan du laver et simpelt understel til dit spisebord ved hjælp af blot nogle få basismaterialer. Lad os komme i gang.

For at lave din egen spisebordsfod skal du bruge:

  • Du kan bruge et større stykke træ, hvis du ønsker, at din base skal være større, men husk, at du skal justere de andre dimensioner i overensstemmelse hermed
  • Et bor
  • Fire møbelben (Du kan finde disse i de fleste byggemarkeder. Sørg for at få dem, der har den rigtige højde til dit bord)
  • Otte skruer (vi anbefaler at bruge skruer, der er mindst to tommer lange)
  • Trælim
  • Sandpapir

Det første skridt er at skære dit stykke træ i fire lige store stykker. Du kan gøre dette med en sav eller få en anden på anmodning fra butikken. Når du har dine fire træstykker, er det tid til at bore huller. Du skal bore to huller i hvert stykke træ, og sørg for, at de er jævnt fordelt. Disse huller skal bruges til de skruer, der skal fastgøre benene til basen.

Nu er det tid til at fastgøre benene til soklen. Påfør først en rigelig mængde trælim på hvert ben, og skru dem derefter på plads med de skruer, du borede tidligere. Sørg for, at benene sidder godt fast, så dit bord er stabilt. Når alle fire ben er fastgjort, kan du slibe eventuelle ru kanter ned og nyde din nye spisebordsfod!

Har du et spisebord, der kunne bruge et ny understel? Måske er det, du har, begyndt at se lidt forældet ud, eller måske er den bare ikke helt din stil. I stedet for at købe et helt nyt bord, hvorfor så ikke prøve at lave dit eget understel? Det er faktisk meget nemmere, end du måske tror.
Comments are Closed